Suosittelijoille

Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin.

Suosittelijoille

Suosittelijoille

Suosittelijana pääset testaamaan laadukkaita tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, joskus jopa ennen niiden tuloa kauppaan. Sinun lisäksesi muutkin haluavat varmasti tietää hyvästä tuotteesta tai palvelusta! Suosittelun voit tehdä itsellesi luontevalla ja sopivalla tavalla, niin sosiaalisissa medioissa kuin kasvotustenkin. Suosittelusta saat pisteitä, joilla voit nostaa suosittelijatasoasi ja osallistua arvontoihin.

Suositteleminen on nyt entistä helpompaa uuden Hopottajat-appsin myötä! Lataa Hopottajat-appsi älypuhelimeesi Google Play-kaupasta tai App Storesta.

Kysyttävää?

Tarkista, jos kysymyksesi löytyy Usein kysyttyä –listalta. Voit myös lähettää viestiä palvelun ylläpitoon marika@hopottajat.fi

Suosittelukampanjat

Kampanjoita Suosittelumedia Hopottajissa on ollut jo vuodesta 2005 alkaen! Testattavaksi ja suositeltavaksi sopivat monenlaiset tuotteet ja palvelut. Hopottajat ovat testanneet ja suositelleet mm. uutuusruokatuotteita, kauneudenhoidon tuotteita, siivousvälineitä, verkkokauppoja, kuntosaleja sekä mm. mobiilisovelluksia! Myöskään suosittelijoiden lemmikit eivät ole jääneet huomiotta: meillä on ollut muutama koiranruokakampanjakin.

Tutustu suosittelijoihin

Palveluun liittyneet suosittelijat voivat halutessaan julkaista oman profiilin. Suosittelijoina on eri ikäisiä naisia ja miehiä, joka puolelta Suomea. Suosittelijoilla on erilaisia elämäntilanteita, kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia. Tähän joukkoon sopii kuka vaan 18-vuotta täyttänyt.

Hopoalbumi

Palveluun liittyneet suosittelijat voivat ladata kampanjaan liittyviä kuvia, jotka ovat nähtävissä tällä sivulla. Ylläpito hyväksyy kuvat ennen niiden julkaisua. Kuvista voi tykätä tai niitä voi kommentoida. Käytä siis mahdollisuus ja peukuta parhaimpia otoksia sekä anna palautetta kuvista. Kuvien jakaminen tai tallentaminen omalle koneelle ei ole sallittua.

Tällä sivulla näet ensimmäisenä uusimmat lisätyt kuvat. Hakutoiminnolla voit hakea kuvia kampanjoittain, tykätyimmät kuvat tai uusimmat kuvat.

Selaile ja tykkää kuvista!

Hopottajat-sovellus nyt ladattavissa!