Suosittelijoille

Suosittelumedia Hopottajat® suosittelijoiksi liittyneet henkilöt testaavat kampanjatuotteita tai -palveluita ja jakavat niistä omin sanoin tuotearvioita ja suosituksia eteenpäin.

Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

En pääse kirjautumaan tunnuksillani sivustoon, mitä teen?

Mikäli kirjautuminen ei syystä tai toisesta onnistu, voit tilata uuden salasanan tai ottaa yhteyttä ylläpitoon marika@hopottajat.fi niin hoidetaan homma vikkelästi kuntoon.


Keitä Suosittelijat ovat?

Suosittelijat ovat vapaaehtoisia, vähintään 18-vuotiaita sosiaalisia ja helposti innostuvia ihmisiä. Jokainen suosittelee (hopottaa) omalla persoonallisella tavallaan. Suosittelumedia Hopottajien Suosittelijat ovat kiinnostuneita markkinoiden parhaista tuotteista ja palveluista, joita he pääsevät testaamaan useimmiten ensimmäisten joukossa.


Millainen on hyvä Suosittelija?

Hyvä Suosittelija pitää ihmisistä ja aidosta vuorovaikutuksesta heidän kanssaan ja on aktiivinen sosiaalisissa medioissa. Hän on siis luontainen kommunikoija: avoin, sosiaalinen ja rehellinen.


Miten liityn Suosittelumedia Hopottajiin?

Täytät vain huolellisesti rekisteröitymislomakkeen joko nettisivuilla tai Hopottajat-appsissa. Kaikki asianmukaisesti täytetyt hakemuslomakkeet hyväksytään. Mitä paremmin täytät tietosi, sitä varmemmin voit myös päästä kampanjoihin mukaan. Muistathan, että Suosittelijan tulee olla täysi-ikäinen.

Palvelun ylläpitäjä pidättää kuitenkin oikeuden poistaa Suosittelijan rekisteristä epäasianmukaisen käyttäytymisen seurauksena. Meille on kunnia-asia, että Suosittelumedia Hopottajat säilyy laadukkaana ja luotettavana.


Mihin sitoudun ryhtyessäni Suosittelijaksi?

Et mihinkään. Valitset itse kampanjat, joihin haluat osallistua. Osallistuessasi kampanjaan, olet velvollinen antamaan tuotteesta tai palvelusta meille palautteen loppuraporttilomakkeella, joka tulee täytettäväksi kampanjan loppupuolella.

Mikäli jaat suosituksen eli tuotearviosi sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, raportoit tekemäsi suositukset helposti täyttämällä raportointilomakkeella nettisivuillamme tai käyttämällä Hopottajat-appsin Raportointi-kohtaa.

Suosituksien tekeminen Twitteriin ja Pinterestiin onnistuu helpoiten Hopottajien omilla työkaluilla, jotka ovat käytössäsi sen jälkeen, kun olet aktivoinut sosiaalisen median kanavasi. Annamme sinulle vinkkejä ja tukea, mutta emme määrittele, kuinka usein, missä ja kenelle sinun tulee suositella kampanjatuotetta.


Maksetaanko suosittelusta palkkaa?

Ei. Jotta suosittelu perustuisi aitoon kuluttajakokemukseen, sitä ei motivoida rahalla. Suosittelijaa ajaa halu tutustua ensimmäisten joukossa uusiin tuotteisiin ja palveluihin sekä jakaa positiivisia kokemuksiaan muiden hyödyksi.

Kampanjaan osallistuva saa toki kampanjatuotteet veloituksetta, lisäksi aktiiviset suosittelijat voivat saada palkintoja.


Määrääkö Suosittelumedia Hopottajat mitä minun tulee kertoa ja kenelle?

Emme missään tapauksessa. Haluamme, että kerrot tuotteesta rehellisen mielipiteesi. Suosittelumedia Hopottajat tarjoaa sinulle tuotefaktoja, tukea ja vinkkejä onnistuneeseen suosittelemiseen, ei ehdottomia sääntöjä noudatettavaksi. Parhaiten suosittelu onnistuu, kun teet sen itsellesi luontaisella tavalla ihmisille, joille haluat jakaa kokemuksiasi ja joiden uskot olevan kiinnostuneita tuotteesta.


Minkä verran toiminta vie aikaani?

Juuri sen verran kuin itse haluat. Parhaimmillaan Suositteleminen tapahtuu luontevasti arkisissa tilanteissa, ei tiettyinä ennalta määriteltyinä ajankohtina.


Mitä teette Suosittelijan teille antamilla tiedoilla?

Keräämme ja ylläpidämme suosittelijarekisteriä, jota käytetään vain Suosittelumedia Hopottajien tarkoituksiin. Suosittelijoiden henkilökohtaiset tiedot on kerätty ainoastaan edistämään hyvin toimivia ja tehokkaita kampanjoita. Rekisteröityneiden käyttäjien profiilit auttavat meitä tarjoamaan suosittelijoille sopivia kampanjoita.

Suosittelijoiden raportointi on tärkeää kampanjan onnistumisen mittaamisessa. Lisäksi asiakkaamme saavat raporteista arvokasta tietoa liiketoimintansa kehittämiseksi.


Keneltä voin kysyä mieltä askarruttavista asioista?

SUOSITTELIJAT:
Suosittelupalvelu Hopottajien ylläpidon yhteyshenkilönä toimii Marika. Palvelun ylläpitoa koskevia kysymyksiä voit lähettää Marikalle sähköpostitse osoitteella: marika@hopottajat.fi. Hän vastaa sinulle mahdollisimman pian, pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 välillä.

KAMPANJA-ASIAKKAAT
Kampanja-asiakkaiden yhteyshenkilönä on Johanna Heinonen, puh. 044 5535 175, e-mail: johanna.heinonen@hopottajat.fi. Johannaan voit olla yhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä liittyen kampanjoihin.


Maksaako Suosittelumedia Hopottajiin liittyminen?

Ei maksa. Kun olet kirjautunut kampanjaan ja sinut on hyväksytty siihen mukaan, saat kampanjatuotteet ilmaiseksi. Sinun tehtäväsi on testata tuotteet ja jakaa niistä tuotearviotasi eli omaa mielipidettäsi eteenpäin ja täyttää kampanjan lopussa loppuraportti.


Pääsevätkö kaikki halukkaat mukaan jokaiseen kampanjaan?

Riippuu kampanjasta. Kampanja-asiakas määrittelee Suosittelijoiden määrän ja halutessaan rajaa esim. kampanja-alueen tiettyihin kaupunkeihin. Muita rajauksia voi olla mm. ikä, sukupuoli ja kiinnostuksen kohteet. Kampanjan kriteerit täyttäville Suosittelijoille lähetetään automaattisesti sähköpostiin ilmoitus alkavasta kampanjasta.

Jos osallistujamäärä on kampanjassa rajoitettu, otetaan suosittelijoita mukaan kirjautumisjärjestyksessä. Kannattaa siis toimia pikaisesti, kun kiinnostava kampanja osuu kohdalle.


Myykö Suosittelija kampanjatuotetta?

Ei, suosittelija vain kertoo tuotteesta rehellistä mielipidettään eteenpäin.

Suosittelun yhteydessä on toki tärkeää kertoa, mistä tuotetta voi ostaa. Tiedot myyntipaikoista löytyvät esimerkiksi kampanjatuotteen omalta sivulta.


Miten saan tiedon uusista kampanjoista?

Uusista kampanjoista lähetetään sähköpostia kaikille kampanjan profiiliin sopiville Suosittelijoille. Uudet kampanjat tulevat näkyviin kirjauduttuasi sisään sivuille heti omalla etusivullasi.

Jos olet ladannut Hopottajat-appsin, saat ilmoituksin uusista kampanjoista push-notifikaatiolla, mikäli olet sallinut sovelluksen niitä käyttää.


Mistä tiedän missä kampanjassa olen mukana?

Kampanjat, joihin olet kirjautunut mukaan, näkyvät kohdassa Kampanjat / Omat kampanjani.


Miten kirjaudun mukaan kampanjaan?

Kirjaudu tunnuksillasi sivuille ja näet uudet kampanjat heti omalla etusivullasi. Näet uudet kampanjat myös kohdasta Kampanjat/Uudet kampanjat. Klikkaa haluamasi kampanjan kohdalta ”Kirjaudu”. Muista ensin lukea kampanjan lisätiedot tarkkaan.

Mikäli painikkeessa ei lue ”kirjaudu”, et välttämättä sovi kampanjan kohderyhmään. Tässä tapauksessa käythän tarkistamassa, että omat tietosi ovat ajan tasalla ja että olet esimerkiksi aktivoinut sosiaalisen median kanavasi. Nämä toimet parantavat yleensä mahdollisuuksiasi päästä mukaan tuleviin kampanjoihin. Kampanjoihin ei voi kirjautua sähköpostitse tai jättämällä viestin.


Olen uusi Suosittelija, mistä tiedän miten minun tulee toimia ensimmäisessä kampanjassani?

Kampanjan alkaessa mukana oleville Suosittelijoille toimitetaan tuote tai palvelu testattavaksi. Erityisiä kampanjaohjeita toimitetaan joko sähköpostitse tai kampanjapaketin mukana.

Jos sinulle silti jää kysyttävää, voit laittaa viestiä suoraan osoitteeseen marika@hopottajat.fi mieltä askarruttavissa asioissa.


Pitääkö suositeltaessa kertoa olevansa mukana kampanjassa?

Kyllä pitää. Riittää, että kerrot päässeesi testaamaan tuotetta tai palvelua ilmaiseksi kampanjan kautta. Muista myös, että on tärkeää kertoa aitoa, rehellistä mielipidettäsi tuotteesta!


Miten raportoin tekemistäni Suositteluista?

Kun olet kirjautunut tunnuksillasi sisään Suosittelumedia Hopottajiin, löydät valmiit raporttipohjat kohdasta Hopotukset ja raportointi. Siellä on myös tarkat ohjeet raportointiin. Huomaathan, että voit tehdä jotkut Suosittelut suoraan hopottajien omilla työkaluilla!


Miten voin erota Suosittelumedia Hopottajista?

Voit erota Hopottajista poistamalla oman profiilisi ja kaikki palveluumme tallennetut tiedot. Poistaminen onnistuu kirjautuneen näkymän kohdasta Omat tiedot > Henkilötiedot > Poista tilini.

Huom! Tietojen poistaminen poistaa koko profiilisi ja palvelun käyttäminen ei enää sen jälkeen aiemmin luomillasi tunnuksilla ole mahdollista.


Toimiiko Hopottajat-applikaatio tabletilla?

Ei toimi. Hopottajat-appsi toimii melko uusissa-uusissa iOs- ja Android -puhelimissa. Windows-puhelimeen appsi ei ole valitettavasti ladattavissa.


Millä laitteilla Hopottajat-applikaatio toimii?

Hopottajat-sovellus toimii melko uusisssa ja uusissa iOs- ja Android -käyttöjärjestelmän puhelimissa. Windows-puhelimeen sovellus ei ole valitettavasti ladattavissa.


Mikä on Hopottajat-applikaatio?

Hopottajat-applikaatio on teille suosittelijoille kehitetty ikioma mobiilisovellus, jonka avulla voit käyttää sivustoamme entistä helpommin puhelimellasi.

Sovelluksesta löytyy kaikki sama tieto ja toiminnallisuudet mitä nettisivuillammekin on. Hopottajat-applikaatiolla pääset tekemään siis. mm. hopotuksia, kirjoittamaan keskustelufoorumille sekä lataamaan Hopoalbumiin kuvia. Hopottajat-applikaation saat ladattua Android-puhelimeen Google Play-sovelluskaupasta ja iPhoneen AppStoresta. Sovellus on maksuton.