Viikkohaaste-kampanja

Viikkohaaste-kampanja

Viikkohaaste-kampanja!

Tämä kampanja esitellään Hopottajille vain Facebookissa. Yhdeksän viikon ajan julkaisemme kerran viikossa yhden haasteen Facebook-sivullamme, jonka hopottaja voi suorittaa. Haasteet suoritetaan pääasiassa täällä www.hopottajat.fi sivustolla.

Kun haaste on suoritettu, kuitataan se Facebookissa tehdyksi kyseisen haaste-postauksen alle. Joka viikko haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan 500 hopopistettä, jotka lisätään henkilökohtaisiin Hopottaja pisteisiin. Haasteeseen voi hypätä mukaan millä viikolla tahansa. Ensimmäinen haaste esitellään Facebookissa maanantaina 8.1.

Matti Myöhäsille kuitenkin tiedoksi, että haasteen lopussa niiden kesken, jotka ovat kaikki yhdeksän haastetta suorittaneet, arvotaan S-ryhmän 20 euron arvoinen lahjakortti, joten aikaisempienkin viikkojen haasteiden teko on kannattavaa.

Tavoitteena kampanjalla on saada jokaisen Hopottajan tiedot päivitettyä ajankohtaisiksi. Tällä tavoin haluamme varmistaa, ettet missaa yhtään sinulle sopivaa kampanjaa puuttellisten tai väärien tietojen takia!

Mitä?
Viikottaisia haasteita, joista jaossa joka viikko 500 hopopistettä!

Kaikki haasteet suorittaneiden kesken arvotaan 20 euron S-ryhmän lahjakortti!

Miksi?
Parannat mahdollisuuksiasi päästä mukaan tuleviin kampanjoihin!

Miten?
Suorittamalla viikottaiset haasteet.

Muistathan aina kuitata haasteen suoritetuksi kyseisen viikon Facebook-postaukseen kommentoimalla.

Onnea haasteiden suorittamiseen, odotamme innolla tuloksia!

Onko sinulla kysyttävää?
Kampanjaan liittyvät kysymykset voit lähettää osoitteeseen marika@hopottajat.fi

Käytäthän myös aihetunnisteita #viikkohaaste ja #hopottajat