Suosittelukampanja Premium

Suunnitellaan tavoitteisiisi sopiva kampanja yhdessä.Pääset valitsemaan myös erikoiskohderyhmiä ja saat halutessasi kampanjaan esimerkiksi kuvakisan!

Suosittelukampanja Premium

Monipuolinen Premium!

crown2

Haluatko lisätä tuotteesi tai brändisi myyntiä ja buustata tunnettuutta kampanjan muodossa? Suosittelumedia Hopottajissa on yli 13 000 innokasta suosittelijaa valmiina testaamaan ja antamaan palautetta!

Suosittelukampanja Premium sisältää kampanjan kaikki herkut. Etuina Premium-kampanjassa on muumuassa se, että voit valita kampanjaan tarkasti rajatun kohderyhmän*, saat halutessasi osallistavan kuvakisan sekä enemmän kysymyksiä testaajien täyttämään loppuraporttiin!

*Kohderyhmää voit rajata esimerkiksi iän, kiinnostuksen kohteiden, asuinpaikan, lasten lukumäärän sekä sosiaalisen median aktiivisuuden perusteella! 

Suunnitellaan tavoitteisiisi sopiva kampanja yhdessä!

Näin Suosittelukampanja Premium toimii

  1. Suunnitellaan tavoitteisiisi sopiva kampanja yhdessä. Pääset valitsemaan myös erikoiskohderyhmiä ja saat halutessasi kampanjaan esimerkiksi kuva- tai reseptikilpailun!
  2. Aloitamme rekrytoimalla tavoitekontaktimäärän tuottavan määrän kohderyhmään kuuluvia suosittelijoita. He ilmoittautuvat kampanjaan oman kiinnostuksensa mukaan.
  3.  Kampanjatuotteiden/lahjakorttien toimitus suosittelijoille brändinmukaisen saatekirjeen kera.
  4. Suosittelijat testaavat kampanjatuotteita ja jakavat kokemuksiaan verkostoihinsa.
  5. Suositukset ja tuotearviot näkyvät sosiaalisessa mediassa sekä arjessa ja ajavat liikennettä tehokkaasti kampanjasivulle.

Kampanjan päätyttyä saat kattavan loppuraportin, josta näet miten bruttokontaktit on tavoitettu. Loppuraportissa on myös suorat linkit esim. blogikirjoituksiin. Lisäksi loppuraportissa saat suosittelijoilta arvokasta palautetta peruskysymysten kautta. Peruskysymysten lisäksi voidaan palautteeseen lisätä sinun valitsemia kysymyksiä 1-5 kpl. Näiden sparrauksessa autamme mielellämme!

Lue lisää: Suosittelukampanja Premium mediakortti